Termeni și condiții

Accesul și consultarea site-ului iArt.com.ro, cât și lista artiștilor internaționali au fost, sunt și vor rămâne gratuite. Scopul acestora este unul documentar-informativ de utilitate publică.

 

Datele personale, datele de contact și fotografiile (portret/opțional și două lucrări reprezentative) se transmit numai prin pagina „Vreau să mă înscriu în iArt” de pe site-ul iart.com.ro. Vă rugăm nu trimiteți informațiile prin email, sau alte metode de comunicare, rețele de socializare, etc. deoarece datele nu vor fi procesate.

 

Vă rugam să trimiteți fotografii de calitate, clare în format .jpg, pâna la limita admisă de 2MB pentru cele trei imagini. Fotografiile prost executate vă fac mai degrabă un deserviciu de reprezentare.

 

Lista iArt (International Artists) dorește să-i inventarieze pe toți artiștii plastici care au creat, creează sau vor crea în spațiul artistic internațional și care s-au înscris în Asociația iArt dorind să beneficieze de serviciile pe care le oferim tuturor indiferent de locație, țară, rasă, credință, afiliații politice, etc.

 

Datele biografice, fotografiile și textele (despre artist) vor fi folosite în exclusivitate de Asociația iArt.

 

Utilizatorul este de acord ca aceste informații să poată fi folosite de Asociația iArt și în scopuri promoționale, reclame, media, print, sau sub orice altă formă necesară și/sau utilă desfășurării activităților Asociației iArt.

 

Persoanele sub 18 ani care doresc să se înscrie în iArt, sau să participe la anumite evenimente, au nevoie de acordul părinților pentru a folosi un credit card dacă este necesar.

 

Pentru Evenimente/Expoziții la care vor fi solicitate lucrări de artă, Asociația iArt nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea sau deteriorarea acestora în timpul transportului, dar nici pentru pierderea sau deteriorarea acestora in timpul evenimentelor/expozițiilor sau în procesul de returnare a lucrărilor, sau alte materiale folosite la evenimentul/expoziția respectivă.

 

Donațiile, inclusiv sub forma de operelor de artă, se vor face pe baza unui „Formular de Donație” și nu sunt returnabile. Asociația iArt își păstrază drepturile de a le folosi sub orice formă (campanie publicitară, vânzare, etc.) necesară bunei desfășurări a activităților Asociației iArt. 

 

Pentru orice nelămuriri sau informații suplimentare, ne puteți contacta la office@iart.com.ro sau ne puteți trimite un mesaj de pe pagina de Contact al site-ului iArt.com.ro